Vill du jobba i en bred IT-roll på ett internationellt företag som jobbar för att öka patientsäkerheten i hela världen? Har du någon gång funderat på hur VR-simulatorer, titthålskirurgi och endoskopi hänger ihop? I så fall skulle vi kunna vara en bra match! I en omväxlande roll behöver vi nu dig som är en erfaren IT-Specialist som både hands-on operativt och strategiskt kan ta vår IT-miljö till nästa nivå!

Ansvarsområde

I rollen som IT-specialist kommer du bland annat få arbeta med att driva företagets infrastruktur framåt och sätta strategi för bolagets IT-säkerhetsarbete. Du har fullt ägandeskap inom frågor som support, utbildning och förbättringsarbete inom IT men kommer samtidigt behöva lösa en del rena driftärenden som dyker upp då du är ensam i rollen. Dina kontaktytor sträcker sig över hela företaget och även till externa IT-partners vid behov.

På Surgical Science får du arbeta i en prestigelös och involverande arbetsmiljö – en god företagskultur helt enkelt!

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du självgående och handlingskraftig. Vi arbetar (bokstavligen) nära våra produkter och den gamla klyschan ”jobba brett” och ”högt och lågt” stämmer bra in på oss. Ser du ett problem, vare sig det är ett bristande säkerhetsprotokoll eller en server som behöver uppgraderas är du ivrig att sätta dig in i det. Du gillar struktur och är en självgående kollega som förstår när du själv kan lösa problemet och när du behöver delegera. Service och kommunikation är ord som stämmer in på dig!

Förutom att vi värdesätter dina personliga egenskaper högt ser vi även att du stämmer in på följande profil:
-Relevant utbildning inom IT
-Flera års erfarenhet av arbete inom infrastruktur och drift
-Kunskap och erfarenhet av vanliga säkerhetsteknologier (SSL, SSH m.fl.)
-Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift

Nice to have: Linux, MySQL, Python, Phabricator, SVN, git, PlasticSCM, Docker etc.

Omfattning

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt med placering på huvudkontoret i Göteborg eller Stockholmskontoret i Kista. Rollen ingår i Core Processes och rapporterar till CFO. Vi arbetar i en internationell miljö och resor förekommer, främst till Stockholm/Göteborg.

Ansökan

I den här processen samarbetar Surgical Science med Randstad Technologies. De utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Ansök redan idag och kom med i vårt gäng! www.randstad.se/technologies

Vid frågor om rollen, hör av dig till rekryteringskonsult Hjalmar Darle, [email protected] eller Cecilia Karlsson, [email protected]

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om oss

En av sjukvårdens största utmaningar globalt sett är hur vårdskador skall kunna minskas och förebyggas. Här har medicinsk utbildning och träning en nyckelposition, då en stor del av träningen idag kan utföras utanför operationssalen. Surgical Science är världsledande inom tillverkning av virtual reality simulatorer för evidensbaserad titthålskirurgisk och endoskopisk träning. Simulatorerna tillåter kirurger och andra medicinska specialister att öva och förbättra sina psykomotoriska färdigheter och instrumenthantering innan tillträde till operationssalen. Parallellt med våra egna produkter arbetar Surgical Science med simuleringslösningar för medicinteknikbolag som utvecklar kirurgiska instrument för klinisk användning, till exempel robotkirurgi.*

Surgical Sciences huvudkontor ligger i Göteborg och verksamhet finns även i Stockholm. Med säljkontor i USA, Frankrike, Kina och UAE samt ett globalt nätverk av distributörer säkerställs en närvaro på de flesta globala marknader. Surgical Sciences aktie är upptagen till handel på Nasdaq First North Growth Market.

Pin It on Pinterest

Share This