TEKNISK TESTARE

 

Vill du jobba med en unik produkt och innovativa lösningar? Som teknisk testare på Surgical Science får du arbeta med produkter som genererar ökad patientsäkerhet och på sikt räddar liv, på riktigt! Vi är en ledande leverantör av kirurgiska VR-simulatorer för utbildning och certifiering av kirurger globalt. Vi söker nu en teknisk testare som tillsammans med oss vill fortsätta leverera lösningar, där vi tillsammans säkerställer ökad patientsäkerhet världen över.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk testare hos oss kommer du att arbeta inom visuell simulering. Arbetet sker in-house och du kommer att delta i utvecklingsprojekt internt såväl som mot externa beställare.

Vi är en global och växande organisation som är mitt uppe i en spännande internationell tillväxtresa. På Surgical Science är inte den ena dagen den andra lik och du får möjlighet att påverka och utvecklas. Hos oss kommer du in i ett glatt gäng med en familjär teamkänsla där din kreativitet får utrymme. Vi värdesätter mångfald och nytänkande personer med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser.

 

Din profil

Du är en kommunikativ, driven och ödmjuk lagspelare som uppskattar att samarbeta i ett agilt team. Du kommer att ansvara för att skapa teststrategi och driva testautomatiseringsprojekt. Du kommer också att arbeta “hands on” med att skapa tekniska testfall, uppdatera befintliga testfall, underhålla testserver samt i viss utsträckning även utföra manuella tester.

Du har ett användarcentrerat, lösningsorienterat arbetssätt och är initiativtagande, nytänkande och professionell. Du har ett starkt driv och konkreta idéer kring att utveckla testverksamheten och närliggande processer. Utöver dokumenterad arbetslivserfarenhet av test av mjukvara, ser vi gärna att du har en relevant vidareutbildning inom IT/Data eller test. Du bör även ha erfarenhet av test mot C# och C++ i miljö med Windows 10 och Linux, samt gärna vara bekant med arbete i Visual Studio, MS SQL, AWS, JetBrains TeamCity, Plastic SCM / Subversion. Meriterande om du har erfarenhet inom simulering, spelutveckling, datorgrafik eller VR.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Gårda, Göteborg.

 

Kompetenskrav

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från helst ett par av följande områden: teknisk testning, testautomation eller integration
  • Erfarenhet från utvecklarnära testning som enhetstestning, kodanalys och intresse för kodkvalitet är ett plus

 

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan till [email protected] Ansök snarast då urval sker löpande, Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Frida Källström: 073-561 80 19 alternativt [email protected]

Om oss:

Surgical Science är en ledande leverantör av kirurgiska VR-simulatorer för medicinsk utbildning och certifiering. Våra produkter återfinns över hela världen och används för övning, validering och certifiering av studenter, kirurger och läkare. På huvudkontoret i Göteborg är vi 25 stycken anställda som alla drivs av det faktum att våra simulatorer på sikt leder till ökad patientsäkerhet. Vi har även ett kontor i Stockholm samt dotterbolag i USA samt kontor i Kina.

Surgical Science aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market sedan 19 juni 2017.

 

Pin It on Pinterest

Share This