Vill du jobba med en unik produkt och innovativa lösningar? Som testare hos oss får du arbeta med produkter som genererar ökad patientsäkerhet och på sikt räddar liv, på riktigt! Vi är en ledande leverantör av kirurgiska VR-simulatorer för utbildning och certifiering av kirurger globalt. Vi söker nu en testare som tillsammans med oss vill fortsätta leverera lösningar, där vi tillsammans säkerställer ökad patientsäkerhet världen över.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som testare på Surgical Science kommer du att arbeta inom visuell simulering. Arbetet sker in-house och du kommer att delta i utvecklingsprojekt internt såväl som mot externa beställare.

Vi är en global och växande organisation som är mitt uppe i en spännande internationell tillväxtresa. På Surgical Science är inte den ena dagen den andra lik och du får möjlighet att påverka och utvecklas. Hos oss kommer du in i ett glatt gäng med en familjär teamkänsla där din kreativitet får utrymme. Vi värdesätter mångfald och nytänkande personer med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser.

Du kommer att samarbeta med och stötta våra team genom att identifiera risker, ta fram testidéer, användarscenarion och olika testfall. Din kunskap kommer också att bidra till nya infallsvinklar och perspektiv där du coachar teamen och förmedlar din kompetens. Fokus kommer att ligga på funktionstestning och gärna med utforskande testning som metod. Dina arbetsuppgifter består främst i att testa mjukvara (ibland hårdvara), specificera testfall för manuella och automatiska tester, dokumentera testresultat, bygga testbibliotek samt planera test. Du kommer även att installera och felsöka system. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Gårda i Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som brinner för test och är metodisk och noggrann, kommunikativ och initiativtagande. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du har en stark vilja att utvecklas inom test och vara en bidragande faktor till att utveckla testverksamheten och närliggande processer. Utöver dokumenterad arbetslivserfarenhet av test av mjukvara, ser vi gärna att du har en vidareutbildning inom IT/Data eller test. Meriterande om du har erfarenhet inom simulering, spelutveckling, datorgrafik eller VR.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan till [email protected] Ansök snarast då urval sker löpande, Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johanna Adrian: 0763- 235091 alternativt [email protected]

Om oss:

Surgical Science är en ledande leverantör av kirurgiska VR-simulatorer för medicinsk utbildning och certifiering. Våra produkter återfinns över hela världen och används för övning, validering och certifiering av studenter, kirurger och läkare. På huvudkontoret i Göteborg är vi 25 stycken anställda som alla drivs av det faktum att våra simulatorer på sikt leder till ökad patientsäkerhet. Vi har dotterbolag i USA samt kontor i Kina. Surgical Science aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market sedan 19 juni 2017.

 

Pin It on Pinterest

Share This