Vill du jobba med en unik produkt och innovativa lösningar? Som utvecklare hos oss får du arbeta med produkter som genererar ökad patientsäkerhet och på sikt räddar liv, på riktigt! Vi är en ledande leverantör av kirurgiska VR-simulatorer för utbildning och certifiering av kirurger globalt. Vi söker nu utvecklare som tillsammans med oss vill fortsätta leverera lösningar, där vi tillsammans säkerställer ökad patientsäkerhet världen över.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare på Surgical Science kommer du att arbeta inom visuell simulering. Arbetet sker in-house och du kommer att delta i utvecklingsprojekt internt såväl som mot externa beställare. Vi är en global och växande organisation som är mitt uppe i en spännande internationell tillväxtresa. På Surgical Science är inte den ena dagen den andra lik och du får möjlighet att påverka och utvecklas. Hos oss kommer du in i ett glatt gäng med en familjär teamkänsla där din kreativitet får utrymme. Vi värdesätter mångfald och nytänkande personer med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Gårda i Göteborg.

Din profil

Vi ser att du som söker har:

  • Kunskaper inom applikationsutveckling i C++ och gärna erfarenhet av Microsoft Visual Studio.
  • Kunskaper inom algoritmutveckling.
  • Högskole- eller civilingenjör eller motsvarande.
  • Flytande engelska i tal och skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet inom simulering, spelutveckling, datorgrafik eller VR.

Som person är du initiativrik, gillar att arbeta självständigt men är samtidigt inte rädd för att be om hjälp. Du är ödmjuk samt har en genuin förståelse för att det bakom varje programmering finns en affär.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan till [email protected] Ansök snarast då urval sker löpande, Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Frida Källström: 073-561 80 19 alternativt [email protected]

Om oss:

Surgical Science är en ledande leverantör av kirurgiska VR-simulatorer för medicinsk utbildning och certifiering. Våra produkter återfinns över hela världen och används för övning, validering och certifiering av studenter, kirurger och läkare. På huvudkontoret i Göteborg är vi 25 stycken anställda som alla drivs av det faktum att våra simulatorer på sikt leder till ökad patientsäkerhet. Vi har dotterbolag i USA samt kontor i Kina. Surgical Science aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market sedan 19 juni 2017.

Pin It on Pinterest

Share This