Surgical Science grundades 1999 och är ett simuleringsföretag. Grunden i bolaget är egenutvecklad mjuk- och hårdvara för simulering av interaktionen mellan instrument och anatomi. Baserat på den egenutvecklade tekniken, utvecklar och säljer Surgical Science nyckelfärdiga simuleringssystem. Systemen används för utbildning av kirurger och andra medicinska specialister i grundläggande kirurgisk motorik, endoskopi och laparoskopi (titthålskirurgi). 
Vi strävar efter en platt organisation, präglad av kompetens, entreprenörsanda, målstyrning och snabba beslutsvägar. Vill du bli en av oss?
Vi söker en driven Hardware Sourcing & Development Manager till vårt huvudkontor i Göteborg. 
Beskrivning av tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för och ha arbetsuppgifter som:
  • Leda hårdvarurelaterade utvecklingsprojekt mot externa samarbetspartners/underleverantörer
  • Dokumentera och följa upp ärenden/frågeställningar kring hårdvaran
  • Ägare av bolagets produktritningar
  • Inköp av komponenter, förhandling och planering mot leverantörer
  • Intern kommunikation huvudsakligen mot utveckling, sälj och produktion
  • Möjlighet att supporta som resande tekniker, ca 20-30 dagar/år
Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och arbetserfarenhet av teknisk projektledning. Du är van att arbeta i en bred roll och har kompetens inom hårdvaruproduktutveckling och inköpsområdet. Inom dina områden har du också arbetat med att definiera och implementera rutiner, processer och metoder. Vi ser gärna att du under några års tid arbetat med liknande uppgifter.
Vem är du
Vår nya Hardware Sourcing & Development Manager brinner för att leda och driva på mot utveckling. För att lyckas i vår entreprenöriella miljö krävs att du är flexibel, prestigelös och inte rädd för att hugga i. Med din sociala förmåga är du en naturlig relationsskapare och en god kommunikatör, som entusiasmerar och motiverar din omgivning. Du är en person som lätt skapar ett väl fungerande samarbetsklimat – både internt och externt – genom din tydlighet och din förmåga att strukturera, samordna och prioritera. Självklart är du kvalitetsmedveten och du drivs av att utveckla produkter som är av hög kvalitet. Är detta du?
Vi ser fram emot att höra ifrån dig och behöver din ansökan och CV så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Kontakta Cecilia Sax på tlf  +46 768 61 88 00 om du har ytterligare frågor. Ansök här.

Pin It on Pinterest

Share This