Vi expanderar och söker en Redovisningsansvarig till Surgical Science. Surgical Science är en ledande leverantör av kirurgiska VR-simulatorer för utbildning och certifiering av kirurger globalt. Vi befinner oss just nu i en stark tillväxtfas och söker dig som vill vara med på en spännande resa där vi tillsammans säkerställer ökad patientsäkerhet världen över.

Tjänsten

Rollen som Redovisningsansvarig på Surgical Science innebär att med stor självständighet driva såväl den löpande redovisningen och rapporteringen som diverse projekt inom ekonomistyrning och -uppföljning. Exempel på löpande arbetsuppgifter innefattar: löpande redovisning, leverantörs- och kundreskontra, skattedeklarationer, löner, månads- och årsbokslut samt koncernredovisning. Projekt under 2018 innefattar bl.a. övergång till IFRS, införande av nytt ekonomisystem och ny uppföljningsstruktur.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du får gärna ha bakgrund inom revision eller från medelstort bolag med ”hela kedjan” från utveckling och produktion till försäljning. Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning eller motsvarande. Vi har internationella kunder vilket kräver att du har god förmåga att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift. Du är en engagerad person som gillar att ta ansvar och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du är prestigelös, drivande och noggrann med en förmåga att bygga starka relationer, både internt och externt. Du har en vilja och nyfikenhet att se helheten, dvs. inte bara siffrorna utan även för att förstå verksamheten. Rollen rapporterar till CFO Anna Ahlberg.

Vi erbjuder

Vi är en global organisation som är mitt uppe i en spännande tillväxtresa. Tillsammans drivs vi av vetskapen om att våra produkter faktiskt genererar ökad patientsäkerhet och på sikt räddar liv, på riktigt. Vi bibehåller känslan av att vara det lilla företaget trots tillväxt. På huvudkontoret är vi ett glatt gäng med en genuin och familjär känsla. Vi hjälps åt! Vi sitter i fina lokaler på Drakegatan i centrala Göteborg.

Ansökan

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till anna.ahlberg@surgicalscience.com. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Anna på 0708-55 38 35. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Surgical Science är världsledande inom utveckling av VR-simulatorer för titthålskirurgisk och endoskopisk träning. Våra produkter återfinns över hela världen och används för övning, validering och certifiering av studenter, kirurger och läkare. På huvudkontoret i Göteborg är vi drygt 25 anställda som alla drivs av det faktum att våra simulatorer leder till ökad patientsäkerhet. Vi har dotterbolag i USA samt kontor i Kina och Dubai. Surgical Science omsatte ca 60 MSEK år 2017. Aktien är noterad på NASDAQ First North sedan 19 juni 2017.