Vi expanderar och söker en Business Analyst / kravanalytiker till Surgical Science.

Tjänsten

I din roll som kravanalytiker kommer du att vara länken mellan produktchef och utvecklingsavdelningen. Som Business Analyst / kravanalytiker kommer du att vara en nyckelpersonför kommunikation i de projekt du är verksam inom. Din roll innebär att du kommer att definiera och analysera önskemål och behov för fortsätt produkt- och projektutveckling samt översätta behoven till tydliga leveranser, riktlinjer och acceptanskriterier. Rollen innebär också att du kommer att vara delaktig i testning av nya funktioner, verifiera testresultat och säkerställa uppfyllnad av acceptanskriterier.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av kravarbete. Du behöver vara en god kommunikatör då du ofta är första kontakt med projekt-/produktbeställare. Du behöver tala såväl kundernas, utvecklarnas samt ledningens språk och tycka om att arbeta nära inpå olika personer och avdelningar. Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning. Vi har internationella kunder vilket kräver att du har god förmåga att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden: klinisk kompetens, mjukvarutestning, testledning, scrum eller agilt arbete. Som person ser vi att du är självgående och trivs med att arbeta enligt devisen ”frihet under ansvar”. Du är prestigelös, drivande och noggrann med en förmåga att leda andra och bygga starkarelationer, både internt och externt.

Vi erbjuder

Vi är en global organisation som är mitt uppe i en spännande tillväxtresa. Tillsammans drivs vi av vetskapen om att våra produkter faktiskt genererar ökad patientsäkerhet och på sikt räddar liv, på riktigt. Vi bibehåller känslan av att vara det lilla företaget trots tillväxt. Hos oss får alla utrymme att vara den dem är och vi värdesätter mångfald och nytänkande personer med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. På huvudkontoret är vi ett glatt gäng med en genuin och familjär känsla. Vi hjälps åt! Vi trivs tillsammans och ser till att ha alla med på tåget. Vi sitter i fina lokaler på huvudkontoret i centrala Göteborg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka här.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Isabel Paymandar på Monster, Isabel.paymandar@monster.se Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.